MyyrSquash

Squashin Peruskurssi 3.9. - 5.11.2020

Squashia kaikille taitotasoille

Haasta itsesi uuteen lajiin ja lähde kokeilemaan squashia

Squash on tutkitusti maailman terveellisin laji, ja sitä voi harrastaa ihan kuka tahansa! Lajin terveysvaikutuksista nautiskelevat niin juniorit kuin senioritkin, kuntokuuria etsiskeleviä aikuisia unohtamatta!
MyyrSquash järjestää nyt syyskaudella kaiken taustaisille uusille pelaajille soveltuvan squashin peruskurssin, josta saat avaimet lajin tehokkaalle harrastamiselle. Haasta itsesi ja lähde mukaan!

Peruskurssi sisältää

Täyden opastuksen:

Pelivälineet haltuun

Lajikohtaiset harjoitukset

Squashin säännöt

Lyöntitekniikka

Huippuvalmentajan

Opastuksen taktiikkaan

Ohjeet oheisharjoitteluun

Lainavälineet osallistujille

Ohjeet jatkuvalle kehittymiselle

Kurssilla järjestetään yhteensä 10 ohjattua valmennusta pitkin Syksyä ja kurssin kokonaispituus on noin kolme kuukautta. Osallistujille tarjotaan mailat ja pallot lainaksi, sekä mahdollisuus ostaa seuran yhteistyökumppaneilta kurssitarjoushintaan pelivälineitä. Harjoituksen järjestetään Myyrmäen squashhallilla Vantaalla.

Kurssille mahtuu yhteensä 8 henkilöä maksimissaan, ja kurssi toteutetaan mikäli osallistujia saadaan mukaan vähintään viisi henkilöä.

Kurssin lopuksi osallistujilla on mahdollisuus liittyä Myyrmäen squashseuraan (MyyrSquash) tarjoushintaan, ja lähteä mukaan seuran muihinkin harjoituksiin ja aktiviteetteihin.

Kurssi maksetaan sähköpostitse lähetettävällä laskulla. Lasku laitetaan kurssin osallistujille kurssin alussa.

Lähde mukaan nyt tarjoushintaan!

Elokuun Early Bird hinta 199€

Mikäli rekisteröidyt kurssille ennen Elokuuta niin lunastat itsellesi Early Bird Hinnan 199€, oikean hinnan ollessa 230€.