Mikä on MyyrSquash ja mitä me teemme?

MyrSquash on perinteikäs squashseura Vantaalta, joka on toiminut aktiivisesti jo vuodesta 1984 lähtien! Aluksi matkaa taitettiin nimellä Myyrmäen Squashkerho Ry ja nimi taisi muuttua napakampaan muotoonsa MyyrSquash vuoden -95 tienoilla.
 
Seurassa toimintaa on niin Squash liigapelaamisen ympärillä, kuin junioritoiminnassa. Nuorimmat jäsenet ovat vielä palosammuttimen kokoisia, ja vanhimmat jäärät syntyivät tarkkojen arvioiden mukaan nuijasodan aikoihin. Eli MyyrSquashissa voidaan rehellisesti sanoa jäsenien tulevan kaikista ikäryhmistä, ja jokaiselle löytyy hyviä vastustajia seuran riveistä!

Tavoitteena meillä on ollut jo vuosien ajan kehittää seuran pelaajien kuntoa ja squashtaitoja. Viikottaisissa harjoituksissa, kisoissa ja turnauksissa on aina päämääränä itsensä kehittäminen ja oman taitotason nostaminen. Joskus harjoittelua suoritetaan kevyellä otteella, eli ns. höntsänä ja ei niin vakavalla menolla ja joskus painetaan tulospohjasesti hampaat irvessä. Jokainen voi siis valita itselleen sopivan harjoittelutahdin ja tavan!

Toinen tavoitteemme on yhteisöllisyys. Yksi squashliiton lanseeraamista tavoitteista koko lajille Suomessa on “Squash on kaikkien tuntema laji, jota harrastetaan hyvässä seurassa.” Tätä visiota meillä MyyrSquahissa viedään ruohonjuuritasolla eteenpäin.

Harjoittelu ja harrastaminen on jumalattoman tärkeää ihmisille arjen jaksamisessa, ja meidän tavoitteena on, että meillä pystyisi tekemään sitä omaa juttu hyvässä seurassa (pun intended). Meillä on tarjolla apua vasta-alkajille, lajiopastusta ja omantasoisen seuran kanssa pelaamista. Squashseurana yritämme tarjota pelaajille mahdollisimman terveet ja hyvät puitteet omalle harrastamiselle, ja korkein tavoitteemme onkin pelaajiemme tyytyväisyys. Tähä tavoitetta tuetaan seuran toimesta jäsenille tarkoitetuilla tapahtumilla, yhteisillä valmennuskerroilla ja muilla yhteisillä aktiviteeteilla.