Tiedättekö mikä on siistiä? Se, että MyyrSquash on järjestänyt Vantaalaisille nuorille squshia jo vuosia ja olemme pitäneet harrastamisen hinnan matalana junnuille. Sen on mahdollistanut meidän sponsorit – Joita etsimme tulevalle kaudelle nyt lisää!


Mikäli teidän firmalla olisi halua lähteä tukemaan juniorisquashia Vantaalla niin olkaan yhteyksissä! Meiltä saa viestillä kattavan sponssi-infon, josta selviää mitä me etsimme ja mitä me tarjoamme! Tervetuloa mukaan meidän missioon juniorisquashin hyväksi!

Faluplast suunnittelee, valmistaa ja myy LVI-tuotteita, jotka helpottavat ja järkeistävät putkiasentajien työtä sekä ratkaisevat ongelmia. Faluplast toimii kauden 2022-2023 MyyrSquashin pääsponsorina!

Wandas Kitchen and lounge

Wanda’s Kitchen & Lounge on paikallinen yrittäjävetoinen ravintolakokonaisuus, joka tarjoaa lounaan, à la carte -annosten ja brunssin lisäksi catering-palvelua sekä sauna- ja kokoustilojen vuokrausta. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruuasta rennon tyylikkäässä ilmapiirissä, jossa henkilökunta on hymyilevää ja palvelevaa!

Roth Finland myy ja markkinoi kattavia käyttövesi- ja lattialämmitysjärjestelmiä. Olemme osa Roth Industries Gmbh:n konsernia. Tanskassa sijaitseva Pohjois-Euroopan pääkonttori, Roth North Europe, vastaa tehokkaista logistiikka- ja järjestelmäratkaisuista. Meillä on sekä vahva taustatuki että vankka perusta suomalaisilla markkinoilla.

NIBE

NIBE helpottaa arkeasi. Uudet lämpöpumppumme tuottavat vihreämpää ja taloudellisempaa lämpöä, jota voit hallita missä ja milloin vain. Voit hienosäätää järjestelmääsi toimimaan haluamallasi tavalla ja saat haluamasi asumismukavuuden mahdollisimman pienellä energiankulutuksella.

JÄSPI OY

Kokenut kotimainen kotien lämmittäjä – JÄSPI! Jos olet pohtinut kotisi lämmitysjärjestelmän päivittämistä, niin homma on niin, että Jäspillä ei voi mennä pieleen! Jäspi on lämmittänyt koteja jo vuodesta 1949 joten osaamista löytyy tämän pohjoisen kansan tarpeisiin!

Racquet Fellows

Racquet Fellows Oy, yhtä kun Lassi Melanen ja Mikko Notko, toimii Variston Tenniskeskuksen hoitoyhtiönä ja olemme juuri aloittaneet toimintamme. Mailahuollon lisäksi tarjoamme asiakkaillemme Wilsonin ja Babolatin urheiluvälinevalikoimat. Tätä tarkennammme / lisäämme vuoden 2020 alun aikana. Tarjoamme myös puitteet erilaisten tapahtumien kuten virkistyspäivien, pelipäivien yms. järjestämiseen. Yhteystiedot Variston Tenniskeskuksen nettisivuilla. Tervetuloa tutustumaan!

Karakal Finland

Karakal on Englantilaislähtöinen squash-, tennis- ja sulkapallotarvikkeiden valmistaja, jonka tuotteet ovat nousseet todella suosituiksi Suomen squashpiireissä! MyyrSquash tekee yhteistyötä Karakallin virallisen maahantuojan kanssa. Ville Karsikas vastaa merkin edistämisestä Suomessa, ja herran kautta mailoja pääsee kokeilemaan milloin vain!

Palo Alto networks

Palo Alto is one of the leading cyber security companies in western hemisphere, and their mission is to be the cybersecurity partner of choice, protecting our digital way of life.