You are currently viewing Squashkausi pakettiin ja katse tulevaisuuteen

Squashkausi pakettiin ja katse tulevaisuuteen

Terve kaikille!
 
Kausi tuli, kausi meni. Kuluva kevät meni ikävästi puun ja kuoren välissä, kun seuran jäsenistöstä hyvin harva sai rajoitusten puitteissa mahdollisuuden pelata Myyrmäessä squashia. Yritettiin kovasti jopa taivutella Vantaan kaupunkia mahdollistamaan turvallisen harrastamisen avaaminen Myrtsissä, mutta tulos jäi laihaksi.
Onneksi tästä on hyvä lähteä ponnistamaan kohti uusia korkeuksia kun saadaan kesälomat lusittua!
 
Nyt kun 2020-2021 kausi on virallisesti ohi, niin katse siintää jo seuraavassa kössikaudessa! Meillä on vaikka minkälaisia suunnitelmia toiminnan kehittämiseksi ja luvassa ensi syksyllä on muun muassa:
a) Uusia peruskursseja, jatkokursseja ja squashtutustumisia
b) Yleisesti vuorojen laajentaminen kaikkiin mahdollisiin suuntiin sekä uusien harrastevuorojen aloittaminen Myrtsin kentillä
c) Ohjaaja-, valmentaja- ja tuomarikoulutuksia halukkaille
d) Toiminnan yleistä tehostamista ja kasvattamista!
 
Pandemian aikana monelle on tullut squashpatoumia, kun pelaamaan ei ole päässyt ja meidän tarkoitus on rysäyttää nämä padot auki kertaheitolla loppukesästä!
Normaalisti meidän uusi kausi lähtee aina käyntiin koulujen myötä, mutta nyt ajatuksissa oli avata treenejä halukkaille jo elokuun alusta lähtien! Tähän on oikeastaan syynä tuo, että viime talvena laskutimme normaalin kauden verran, vaikka muutama viikko loppukaudesta jäi uupumaan kun halli meni koronatilanteen johdosta kiinni.
 
Tiedotamme tulevista treeneistä ja kaikista muistakin jutuista heti kun saamme lipaistua ne virallisesti kalenteriin. Päivitämme myös kalenteri-osiota verkkosivuille kun tiedämme näistä lisää.
 
Mikäli seuran pelaajat haluavat hallilta kesällä itselleen vuoroja (hallin aukioloaikojen puitteissa) niin voimme varailla yksittäisvuoroja jäsenillemme tarvittaessa. (Allekirjoittanut jopa henkilökohtaisesti kannustaa tähän!) Hallin aukiolo ja vuorot ovat nähtävissä Timmistä valitsemassa hakuun “squashkentät”.
 
Ja viimeisenä squashliigasta juttua. Ensi kaudelle meillä on ennennäkemätön määrä liigasta kiinnostuneita pelaajia, ja mietimme juuri neljännen joukkueen perustamista. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan liigaa Myyrsquashin riveissä niin ottakee yhteyttä Luukakseen tai Hessuun. Ensi kauden tavoite koko squashliigalla on madaltaa kynnystä lähteä mukaan kilpapelaamaan, joten kenenkään liigaan lähtevän ei tarvitse olla huippupeluri tosiaankaan  Pelaamalla kehittyy ja liigassa pääsee pelaamaan. Eli tervetuloa mukaan vaan!
 
Toivottavasti ensi kausi menisi sulavammin kuin mennyt kausi. Palo kössikentille paluusta on kova, ja sitten kun lomat on lusittu niin lupaamme laittaa historiallisen kovaa ja raivokasta vaihdetta silmään seuratoiminnan suhteen.
 
Joten hyvää kesää!
 
Squashterveisin,
 
MyyrSquashin poppoo

Vastaa