Kuinka tulevaisuudessa harrastetaan?

Pandemian jälkeen harrastaminen ei ole entisellään, ja squashilla on mahdollisuus tarjota turvallista ja tehokasta harrastamista & urheilua!

By Alpakka

Pandemian aikana monella on alkanut herätä kysymyksia, että tuleeko harrastaminen olemaan enää samanlaista tulevaisuudessa? Me MyyrSquashissa uskomme että samaan vanhaan ei ole enää paluuta, sillä meidän ajatus on lähteä kaksi kertaa kovempaa ja korkeammalle liikkeelle.

Tällä hetkellä turvalliselle liikkumiselle ja harrastamiselle on todella paljon kysyntää. Squash on uniikissa asemassa sillä lajiamme voi harrastaa todella turvallisesti ja hallitusti. Meillä on myös tavoite vahvistaa näitä tulokulmia seurassa lähitulevaisuudessa.

Turvallinen harrastaminen = Squash

Tästä otsikosta on hyvä lähteä liikkeelle. Meidän tavoitteena on oikeasti mahdollistaa tulevaisuudessa (ja jo nyt) mahdollisimman turvallista harrastamista Myyrmäessä. Squash on tosiaan siitä hyvä laji, että kössiä pelatessa on mahdollista olla kentällä vain kaksistaan ilman kontaktia muihin ihmisiin. Varsinkin jos pelaat jonkun omassa perhepiirissä olevan kanssa, niin kontakteja ei muihin ihmisiin tarvita. Omassa pienessä piirissä pelaaminen on yllättävän hedelmällistä ja tämä on myös mahdollisuus tutustuttaa omia perheenjäseniäsi mukaan tähän meidän planeetan terveellisimpään harrastukseen!

Turvallinen harrastaminen kattaa myös sen, että meillä kaikki saavat pelata omana itsenään ja kiusaamista ei todellakaan sallita. Jokaisella on oikeus pelata rakastamaansa lajia omassa rauhassa, joten MyyrSquashilla on nollatoleranssi kiusaamiselle. Mikäli huomaatte hallilla syrjimistä tai kiusaamista niin asian voi tuoda esille seuran toimihenkilöille tai valmentajille, niin takaamme että asiaan puututaan.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Kun toiminta saadaan taas pandemiatilanteen helpotettua niin MyyrSquashilla on suuria suunnitelmia tulevan kauden varalle! Meille on tullut 2020-2021 talven aikana hurja määrä kyselyitä, että onko meille mahdollista tulla kokeilemaan squashia ja toivottavasti tämä on kohta mahdollista!

Peruskurssia

Uusille harrastajille tulemme tarjoamaan peruskurssin squashin saloihin. Kurssi tulee pitämään sisällään noin viiden kerran pikaopastuksen lajista, kuinka squashia pelataan ja harjoitellaan. Kurssilla tarjolla harrastevälineet ja valmentaja opastamassa toimintaan. Tästä lisätietoa heti kun halli aukeaa!

Enemmän harjoittelumahdollisuuksia

Viimeisen kahden kauden aikana olemme saaneet hurjan määrän uusia jäseniä seuraan, ja haluamme mahdollistaa heille sekä tulevaisuuden uusille jäsenille laajat mahdollisuudet tulla pelaamaan Myyrmäkeen. Kenttien käyttökapasiteetti on jo miltein maksimissaan parhaina pelitunteina, mutta ajattelimme tuoda seuran jäsenien ulottuville lisää ohjattuja ja järjestettyjä seuravuoroja viikonlopulle. Etätyö mahdollistaa myös aamutuntien käyttämisen harrastamiseen joillain henkilöille, ja tulemme hiukan tunnustelemaan josko kiinnostusta olisi myös aamutreeneille. Käsi ylös jos homma kiinnostaa!

“Turnajaisia”

2020 talvella ei hirveästi pelattu squashturnauksissa, ja MyyrSquash Open taisi olla yksi harvoista kisoista jotka käytiin talvella. No sen voimme luvata, että kyseisen tapahtuma tullaan pelaamaan uudestaan mikäli vain maailman tilanne sen meille sallii! Palaute kisoista oli sen verran hyvää, että MyyrSquash Open saattaa jopa laajentua! Tiedä häntä!

Perhevuorot

Harrastaminen oman perhekunnan sisällä on yksi tulevaisuuden trendi ja erinomainen tapa viettää laadukasta aikaa läheistesi kanssa. MyyrSquash tarjoaa tulevaisuudessa “Perhesquashia” pakettina, eli hinnoittelemme perheille yhteisen paketin vielä astetta kilpailukykyisemmin. Voimme myös opastaa perheitä valmentajan johdolla turvalliseen harrastamiseen. Ja muista kysyä myös seuran mailoja lainaksi – Ne on hankittu juuri tätä varten meille 😁

Mitäs muuta meillä on luvassa?

Tämä on hyvä kysymys, ja ei me itsekkään tiedetä vastausta oikeastaan tähän. MyyrSquashissa on tehty erilaisia projekteja aika fiilispohjalta, ja haluammekin kuulla olisiko teillä jotain ideoita mitä me voitaisiin tehdä tulevaisuudessa? Laita olla olevasta lomakkeesta ideoita, ajatuksia tai mietteitä meille tulemaan!