MyyrSquash Openissa huippupelaajat finaalissa & kisatunnelma huipussaan!

MyyrSquash Openissa huippupelaajat finaalissa & kisatunnelma huipussaan!

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Blogi
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Myyrmäessä huikeat kisat ja historiallinen lopputulos!

Viikonloppuna pelattu MyyrSquash Open oli jatkoa viime vuonna pelatulle MyyrSquash 35v juhlaturnaukselle, ja nyt toista kertaa tällä formaatilla järjestetty kisa oli taas kerran huippumenestys! Tapahtumassa pelattiin huippulaadukasta squashia, ja urheilujuhlan tuntua oli ilmassa niin kentillä kuin saunassakin.

Kisoissa oli mukana yhteensä 24 osallistujaa, ja häppeninki vedettiin läpi yksipäiväisenä. Pandemiatilanteen johdosta kaikkia halukkaita ei voitu edes mahduttaa tapahtumaan mukaan, sillä seura oli tehnyt jo etukäteen päätöksen 24 pelaajan maksimista. Vaikka tästä oli ilmoitettu etukäteen, niin silti saimme loppupeleissä yhteensä 31 ilmoittautumaan mukaan! Tämä todisti, että järjestämillemme kisoille todellakin oli kysyntää ja kisaintoa oli huikeasti! Kiitokset kaikille rekisteröityneille ja osallistujille.

Suomen huiput vastakkain

Itse kisojen tulos ei ehkä yllättänyt ketään, sillä mukana oli Suomen rankinghuiput. Ykköskaaviossa nähtiin todellista kössitaikuruutta Emilia Soinin sekä Miko Äijäsen johdolla. Molemmat selvittivät tiensä finaaliin ilman sen kummepia hikoiluja, ja itse grande finaalessa Äijänen todisti vielä todellakin olevansa valtakunnan ykköspelaaja. Saattoi olla ensimmäinen kerta kun miesten sekä naisten ykköset kohtasivat kansallisen tason turnauksen finaalissa toisensa. Ottelu oli todella kovatasoinen ja yleisö kiitteli kovasti molempia pelaajia viihdyttävästi matsista.

Kakkoskaaviossa nähtiin tulisia taisteluita pitkin päivää, ja ehkä yksi tiukimmista väännöistä nähtiin vielä kaavion finaalissa. Allekirjoittanut sai vastaansa Mikkelin kepittäjän Juho Kallion, ja tiukkaakin tiukemman ottelun jälkeen viidennessä erässä Juho onnistua kaatamaan isäntäseuran Raatikaisen 13-11!

Kolmannessa kaaviossa nähtiin sitten se mihin Raatikainen ei pystynyt, eli kotiseuran juhlaa! HSRC:n Antti Kalo ja MyyrSquashin Ville Rantamaula ottivat nokkapokkaa toisiaan vastaan neljän erän verran, ja loppujen lopuksi Ville osoitti kaapin paikan ja kuittasi itselleen kultaa tästä showsta!

MyyrSquash kiittää kaikkia osallistua ja vannoo, että tätä turnausta tullaan järjestämään vielä tulevaisuudessakin, ja tavoite tehdä koko häppeningistä aina vain parempi! Oli myös todella hienoa nähdä, että kaikki pelaajat pitivät koronaohjeistuksista menestyksekkäästi kiinni. Maskit pysyivät naamalla ja homma pidettiin hillittynä pitkin päivää. Kiitoksia tästä!

 

Vastaa