You are currently viewing MyyrSquashin Peruskurssi Vol3 Starttaa!

MyyrSquashin Peruskurssi Vol3 Starttaa!

Oletko valmis MyyrSquashissa?

MyyrSquashin Starttikurssilla käydään valmentajan johdolla squashin tärkeimmät asiat toisin sanoen. Kuinka squashia harjoitellaan ja pelataan, mitä pelaamisesta tulee tietää ja mitkä ovat tärkeimmät elementit itsensä kehittämiseen lajissa. Kurssilla käydään läpi muutama perustavanlaatuinen squashharjoitus, opetellaan pelin säännöt ja itse pelaaminen.

Starttikurssi on jaettu kolmelle kerralle:

  • Kerta 1: Välineet, kenttä ja turvallinen pelaaminen
  • Kerta 2: Drillit, harjoittelu ja fysiikka
  • Kerta 3: Lyöntitekniikka ja pelitaktiikka

Tämä laatuaan toinen starttikurssi järjestetään 25.11. alkaen torstaisin kello 17.00 – 18.00 kolmella Myyrmäen squashhallin kentällä. Valmentajana tällä kurssilla toimii MyyrSquashin harkkavalmentaja Mika Virolainen.

Starttikurssin hinta on yhteensä 50€ joka sisältää kenttävuokran, valmennuksen sekä välineet. Kurssimaksu suoritetaan laskulla kurssin alkaessa. Yhdelle kurssille otetaan maksimissaan 6 pelaajaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta, tai MyyrSquashin Nimenhuudon kautta jos sinulla on jo tunnukset sinne. Tunnukset saan myös täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Kurssi on tullut täyteen! Mikäli olet silti kiinnostunut starttikurssille osallistumisesta, niin laita yhteystietosi tulemaan alla olevan lomakkeen kautta. Näin pääset mukaan seuraavaa starttikurssiamme varten!

Vastaa