You are currently viewing Myyrmäen Keitsi Cup 2021

Myyrmäen Keitsi Cup 2021

Squash Keitsi Cup 2021
  • Mitä: Keitsi Cup Myyrmäki
  • Milloin: 11. Syyskuuta
  • Missä: Myyrmäen Urheilupuiston Squashkentät
  • Kenelle: Junioripelaajille

Squashkausi on lähtenyt jo käyntiin kovaan tahtiin, ja vauhti vain kasvaa! Tällä kaudella Keitsi Cupiksi muuntautunut Ex-Jaffa Cup rantautuu nyt hirmumyrksyn lailla Myyrmäkeen. Kymmenen osacupin kokoiseksi järkäleeksi kasvanut Keitsi Cup on perinteikäs squashkilpailu, josta monet nykypäivän squashtaiturit ovat aikanaan aloittaneet kilpapelaamisensa. Nyt tämä sama mahdollisuus on tarjolla uusien sukupolvien edustajille Myyrmäessä!

Näitä kekkereitä on nyt vedetty Myyrmäessä jo muutaman otteeseen ja palaute on ollut poikkeuksetta erinomaista. MyyrSquash tulee takaamaan, että tulevat kisat eivät ole poikkeus – Hauskuus ja hyvät peli edellä siis!

Osakilpailut pelataan valmentajien muodostamissa, tyttöjen ja poikien yhteisissä tasoluokissa ja ilmoittautuminen tapahtuu Club Lockerissa, jossa samalla maksetaan kisamaksu. Jokaiselle pelaajalle taataan muutama ottelu pelipäivän aika. Ottelut tuomaroidaan seuran osoittamien tuomareiden toimesta, ja tuomarit hoitavat tulosten merkkaamisen Clublockeriin.

Itse kisat pelataan 11. syyskuuta Myyrmäen urheilupuiston squashkentillä. Rekkarointi on jo auki Clublockerin puolella, ja aikaa ilmoittautumiseen on 7. syyskuuta asti.

Bonus: Kisojen kanssa samana viikonloppuna tullaan järjestämään myös U13 squashleiri. Asia kannattaa laittaa kalenteriin, ja laittaa se oma junnu perjantain iltatreeneihin, lauantaina päivätreeneihin ja sunnuntaina vielä aamutreeneihin Myyrmäkeen!

MyyrSquashin 2020 Jaffacupissa on päälle 20 nuorta kisailemassa!

Vastaa