MyyrSquashista edustusta Suomen Squashliiton hallitukseen

MyyrSquashista edustusta Suomen Squashliiton hallitukseen

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Blogi
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Suomen Squashliiton vuosikokous pidettiin launtaina 17. päivä huhtikuuta ja ennätysvilkkaassa kokouksessa oli taas tarjolla hallitusvastuusta squashaktiiveille. 30 osallistujaa ja 21 osallistuvaa seuraa tekivät vuosikokouksesta suurimman osanoton saaneen miesmuistiin. MyyrSquashista kokoustamassa olivat mukana äänestyoikeudella Heikki Cástren ja ilman äänestysoikeutta Luukas Raatikainen. 

MyyrSquash on seurana kehittynyt valtavasti viimeisten muutaman vuoden aikana, ja seuratoimijat Raatikainen ja Cástren lähtivät vuosikokouksessa molemmat hakemaan hieman hallitusvastuuta. Ja sitähän siunaantui Myyrmäkeen. Luukas Raatikainen valittiin Suomen Squashliiton hallitukseen mukaan, mutta Heikki “Hessu” “Cassu” Cástren jäi valitettavasti juuri ja juuri rannalle varajäsenen paikasta. Heikki tulee kyllä antamaan henkistä tulitukea Luukakselle hallitustyöskentelyyn. Eikö? 

MyyrSquashin tavoite hallituksessa on nostaa harrastepelaajien määrää valtakunnallisella tasolla, sekä viedä hallitustyöskentelyä suuntaan jossa nuoret ja nuorimmat kössipelaajat saisivat mahdollisimman laajat harrastemahdollisuudet tässä mahtavassa lajissamme. Raatikainen kuuntelee mieluusti ehdotuksia ja ajatuksia kaikista squashiin liittyvistä asioista hallitustyöskentelyyn liittyen. Tätä hommaa tehdään koko pelaajiston ehdoilla kuitenkin! 

Kolme muuta hallitukseen äänestettyä olivat Mikko Saariaho, Harri Valasma sekä Tiina Koivu, ja varajäseniksi valikoituivat Poku Salo ja Anssi Määttäinen. Onnittelut myös heille! 

Vastaa