You are currently viewing Junioreille Squashalkeita Vantaalla
Kuva: Jukka Gröndahl / HS

Junioreille Squashalkeita Vantaalla

MyyrSquashissa starttaa junioreille tarkoitettu squashin alkeiskurssi taas elokuussa! Meillä on tavoitteena tutustuttaa hyvässä seurassa uusia squashinpelaajia lajin saloihin, ja tämän takia nyt aloitamme tällaisen vain nuorille alkajille suunnatun starttiryhmän!

No kenen näille tutustumisille kannattaa tulla? Squashista kiinnostuneita junioreita tietenkin! Omissa ajatuksissamme ajattelemme että tämä olisi tarkoitettu ala-asteikäisille, ja esim. 2-5.lk sopivat tähän poppooseen erinomaisesti mukaan. Mukaan ei tosiaan tarvitse muuta kuin sisäpelikengät ja hyvän pelifiiliksen! Seura lainaa näitä kertoja varten pelivälineet, ja koko setti vedetään valmentajan johdolla.

Ensimmäinen junnuille suunnattu alkeistunti starttaa keskiviikkona 17.8. klo 17:30 – 18:30 ja tunnit jatkuvat aina joulukuuhun saakka. Ensimmäiselle tunnille voi tulla ilmaiseksi katselemaan mikä on homman nimi, ja jos haluaa kuitata koko kurssin jouluun asti itselleen niin hintaa tälle tulee 150€ kokonaisuudessaan. Jos joku tulee mukaan myöhemmin niin huomioimme tämän hinnassa tietenkin! Hintaan sisältyy pelivälineet kaudeksi halutessaan, kenttävuokra sekä valmennuksen.

Vanhemmille junioreille (noin 6.-9.lk) suosittelemme meidän perjanaivuoroa joka pelataan kello 17.00 – 18.00! Tämä vuoro 19.8. alkaen.

Meidän toiminnasta lisää voit lukea tältä sivustolta, tai vilkaista vaikka Hesarin ja Vantaan Sanomien jutut meistä!

Mukaan voi ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen myyrsquashfi@gmail.com

    Leave a Reply