You are currently viewing MyyrSquash juhlisti 35 vuotta kestänyttä taivalta kotikisoilla – Iloisia ilmeitä ja tasokasta kilpailua

MyyrSquash juhlisti 35 vuotta kestänyttä taivalta kotikisoilla – Iloisia ilmeitä ja tasokasta kilpailua

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Blogi
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

23. päivä marraskuutta koettiin hermeettisen hektisiä hetkiä, kun Myyrmäessä rysäytettiin pitkästä aikaa kansallisen tason turnaus! Nämä karkelot järjestettiin meidän 35 vuotta kestäneen taipaleen kunniaksi, ja ensikäden fiilikset paikallaolijoilta olivat loistokkaita! 

Suomenmestareita ja nuoria lupauksia 

Turnaus oli jaettu kolmeen eri kaavioon, ja jokaisesta sijoituksesta pelattiin näissä kisoissa. Tämä tarkoitti että kaikilla pelaajilla oli vähintään kolme ottelua, ja homma vedettiin pakettiin tiukan yhden päivän aikataulutuksella.  

Kolmoskaaviossa pelattiin 12 hengen voimin, ja voittajaksi ottelusarjasta selviytyi MyyrSquashin oma kössiatamaani Heikki “Hessu” “Cassu” Castren! Finaalissa Iso Paha Susi kohtasi Porilaisen Squashsuuruuden Jani Stengårdin. 

Kakkoskaaviossa pelit kävivät kuumina aina tappiin asti, ja liekehtivässä finaalissa kohtasivat Teemu Suvanto ja Timo Tulonen. Herroista jälkimmäinen kuittasi itselleen voiton 3-1 erätuloksilla. 

Jos kakkoskaavio oli kerran liekeissä, niin silloin ykköskaaviosta voidaan puhua jo kiirastulena. Pelit olivat TODELLA kovatasoisia, ja kentillä nähtiin sen verran osaamista että heikompaa hirvitti. Loppujen lopuksi turnauksen mestariksi julistettiin finaalisarjan Monto vs. Leskinen (molemmat suomenmestareita btw) mr. Mika Monto! MyyrSquashin kannalta tilanne oli varsin otollinen, sillä Monto on vanha seuran jäsen ja olikin mahtava nähdä että henkinen Myrtsiläinen kuittasi voiton! Hatun nosto myös Kalelle joka väänsi tappiin asti niin tiukkaa palloa, ettei uskoa olisi! 

Täydelliset tulokset turnauksesta löydät Clublockerista

Ansiomerkkejä ja saunan tuoksua 

Pelien loputtua päästiin jakamaan ansaitut palkinnot pelaajille. Yksi erikoisimmista ja eeppisimmistä palkinnoista aikoihin oli ehdottomasti Kale Leskinen kuittaama kompura! Muutama pieni hihityksen poikanen saattoi päästä ilmoille kun joku kuittasi, että jos jatkoille meinaa lähteä kompuran kanssa niin mikähän mahtaa olla narikan ilme kun kuittaat täysimittaisen kompressorin naulaan 😆 

MyyrSquashin omia sankareita muistettiin myös turnauksen huumassa. Seuran jäsenille myönnettiin Squashliiton virallisia ansiomerkkejä (pinssejä) seuraavanlaisesti: 

  • Markku Merta, pitkän meritoituneen squashtoiminnan kultainen ansiomerkki 
  • Timo Kaarenmaa, pitkän meritoituneen squashtoiminnan kultainen ansiomerkki 
  • Luukas Raatikainen, ansiokkaan seuratoiminnan aktivoimisesta pronssinen ansiomerkki 

Onnittelut merkkien saajille. 

Virallisen osuuden jälkeen pelaajakunta hiipikin jo kohti Myyrmäen saunatiloja, ja palautusjuomia. Pelaajat ilmaisivat anteliaita ylistyssanoja turnausjärjestäjille, ja kiitämme kaikesta palautteesta ylpeänä! On mahtava kuulla, että pelaajat nauttivat turnauksen puitteista ja tietenkin itse peleistä.  

MyyrSquash kiittää kaikkia osallistujia loistavan turnauksen mahdollistamisesta! 

Onko ensi vuonna sitten 36v juhlakisat? Tiedä häntä 😽 

Vastaa