You are currently viewing MyyrSquashin Starttikurssit alkavat!

MyyrSquashin Starttikurssit alkavat!

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Blogi
  • Artikkelin kommentit:1 kommentti
Oletko valmis MyyrSquashissa?

Meille on tullut viime aikoina sen verran yhteydenottoja squashin aloittamisesta, että aloitamme tässä kuussa järjestää starttikurssia squashin saloihin! Starttikurssilla pelaajille annetaan täydet eväät turvalliseen ja tehokkaaseen squashharrastuksen aloittamiseen.

MyyrSquashin Starttikurssilla käydään valmentajan johdolla squashin tärkeimmät asiat toisin sanoen. Kuinka squashia harjoitellaan ja pelataan, mitä pelaamisesta tulee tietää ja mitkä ovat tärkeimmät elementit itsensä kehittämiseen lajissa. Kurssilla käydään läpi muutama perustavanlaatuinen squashharjoitus, opetellaan pelin säännöt ja itse pelaaminen.

Starttikurssi on jaettu kolmelle kerralle:

  • Kerta 1: Välineet, kenttä ja turvallinen pelaaminen
  • Kerta 2: Drillit, harjoittelu ja fysiikka
  • Kerta 3: Lyöntitekniikka ja pelitaktiikka

Tämä laatuaan toinen starttikurssi järjestetään 26.8. alkaen torstaisin kello 17.00 – 18.00 kolmella Myyrmäen squashhallin kentällä. Valmentajana tällä kurssilla toimii MyyrSquashin harkkavalmentaja Mika Virolainen.

Starttikurssin hinta on yhteensä 50€ joka sisältää kenttävuokran, valmennuksen sekä välineet. Kurssimaksu suoritetaan laskulla kurssin alkaessa. Yhdelle kurssille otetaan maksimissaan 6 pelaajaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta, tai MyyrSquashin Nimenhuudon kautta jos sinulla on jo tunnukset sinne. Tunnukset saan myös täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Kurssi on tullut täyteen! Mikäli olet silti kiinnostunut starttikurssille osallistumisesta, niin laita yhteystietosi tulemaan alla olevan lomakkeen kautta. Näin pääset mukaan seuraavaa starttikurssiamme varten!

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Sari

    Olen kiinnostunut starttikurssista mutta ilmo lomake ei toimi

Vastaa