Kansainvälisenä Squashpäivänä mahdollisuus lähteä mukaan kokeilemaan squashia – MyyrSquash maailman pohjoisin seura kampanjassa!

Kansainvälisenä Squashpäivänä mahdollisuus lähteä mukaan kokeilemaan squashia – MyyrSquash maailman pohjoisin seura kampanjassa!

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Blogi
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Merkkipaalu saavutettu! MyyrSquash on nähtävästi virallisesti planeetan pohjoisimpana oleva squashseura, joka ottaa osaa World Squash Day 2019 aktiviteetteihin! Ei paha 😎 

Kansainvälinen Squashpäivä on siis kamppis, jossa on tavoitteena aktivoida ja osallistaa uusia sekä vanhoja kössipelaajia mukaan pelaamaan squashia. Kampanja on saanut raivokkaan vastaanoton niin Englannissa, Australiassa ja Jenkeissä, kuin ympäri Afrikkaa ja Aasiassakin.  

World Squash Day Finland

Yllä olevasta kartasta voidaan tehdä tiukkoja johtopäätöksiä, minkä maan lajiliitot ovat olleet mukana kamppiksessa. Ei varmaan yllätä ketään, jos todetaan että koko idea lähti Englannista liikkeelle. Siellä kössiympyrät ovat laajat ja varsin eloa täynnä olevat, ja lämmittääkin oikein sydäntä tietää, että squashin synnyinkodissa on vielä näin paljon pöhinää käynnissä lajin tiimoilta. 

Squashin levinneisyyttä ei toisaalta sen enempää pysty kartasta tutkailemaan. Kössiä pelataan kaikkialla, mutta monissa paikoissa seurat eivät ole niin aktiivisesti mukana tällaisissa tempauksissa. Pitäisikö sitten olla? Siihen me myressä ei voida vastata muiden puolesta, mutta ainakin me ollaan tällaisissa hässäköissä mieluusti mukana! 

Myyrmäen spessuhässäkkä Kansainvälisen Squashpäivän kunniaksi – Ilmainen pelikerta uusille lajiin tutustuville! 

Vaikka me emme järjestä valitettavasti tulevana launataina mitään virallista toimintaa, niin tavoite on kuitenkin kantaa kortemme kekoon. Tahdomme mahdollistaa squashin kokeilemisesta hauskan kokemuksen kaikille sitä halajaville, joten nyt laskemme kokeilemisen riman niin matalle kuin voimme. Tarjoamme jokaiselle haluavalle ilmaisen kössikokeilun! 

Miten pystyt lunastamaan ilmaisen kokeilun? Ei muuta kun meille viestiä, ja sovitaan treeniaika sinulle ja kavereillesi! Varusteet saat meiltä lainaan, joten muuta ei tarvita kuin hyvä ja sporttinen mieli! 

Laita viestiä alla olevan lomakkeen kautta mikäli sinua kiinnostaa tulla kokeilemaan squashia Myyrmäkeen World Squash Dayn kunniaksi nyt ilmaiseksi!

    Vastaa