MyyrSquashin Nettisivut Up And Running

MyyrSquashin Nettisivut Up And Running

Jo antiikin Roomalaiset löivät ohjeensa ja tietonsa kivitauluihin. Nyt MyyrSquash hyppää samalle polulle, tosin digitaalisessa muodossa, kun MyyrSquashin nettisivut ovat saatu käyntiin!

Suorempaa viestintää ja Squashia kaikille

Eli seuran nettisivujen tarkoitus on suorasukkaisesti tarjota suorempaa, parempaa ja ajankohtaisempaa viestintää squashista kiinnostuneille ja seuran jäsenille. Tavoitteena on aina julkaista ajankohtaiset asiat, jotka meidän sidosryhmien tulisi kuulla. Tällaisia asioita ovat muun maussa:

  • Harjoitusaikatauluja
  • Squashkursseja
  • Turnauksia, Otteluita & Liigapelejä
  • Tapahtumia
    • Pikkujoulut & seuran sisäiset kisat etc
  • Sponsorien isot tapahtumat

Yllämainituista on tarkoitus saada tieto aina mahdollisimman suurelle joukolle. Olemme aina kiitollisia jos joku jakaa näitä tietoja eteenpäin kavereilleen ja muille tutuillee.

Lisää jäseniä ja vuoden tavoitteet

Toinen nettisivujen tärkeä tarkoitus on saada squashista kiinnostuneita löytämään paikka missä lajia voi harrastaa hyvässä seurassa. Jos joku googlettaa “Squash Vantaa” niin allekirjoittanut voi luvata ja vannoa, että me ollaan siinä hakutuloslistassa ensimmäisenä lähitulevaisuudessa.

Seuraan liittyminen ja meidän löytäminen pitää tehdä täten mahdollisimman helpoksi. Informaation läåinäkyvyys ja julkisuus on tässä merkittävässä roolissa.

Joten.

Jos sinulla on mielessä asioita joita mielestäni näiltä sivuilta voisi löytyä (ja ei löydy vielä) niin pyydämme harrrrtaasti sen meille kertomaan. Sivut palvelevat juuri teitä, joten haluamme että sivut ovat juuri teidän mieleenne. Kehitysehdoitukset otetaan vastaan varsin suurella mielenkiinnolla!

ps. sivuille on tarkoitus tehdä myös englannin kielinen osio lähitulevaisuudessa, jotta saamme myös kansainvälisen Suomessa toimivan squashkansan tavoitettua. Seurassa on nyt jo kansainvälistä verta sen verran, että meille on hyvä tulla pelaaamaan porukassa vaikka se suomi ei taittuisikaan.

Kiitos ja Lepo.

-L

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Sampo Kaarenmaa

    Kiitän viihdyttävästä ja informatiivisesta bloggauksesta. Tiukkaa settiä!

Vastaa