You are currently viewing Wanda’s Open 2021 Tulokset ja Raportti

Wanda’s Open 2021 Tulokset ja Raportti

Vuoden 2021 railakkain turnaus “Wanda’s Open by MyyrSquash” saatiin läpsyteltyä läpi 20.11. hienon squashjoukon voimin, ja voi pojat mitkä kisat! Thrillereita, taisteluita, kamppailuja, muutama ölöppönen ja hauskaa squashseuraa. Mitä muuta voisi odottaa kun osallistujalista oli hiottu sen verran kovaksi tälle vuodelle?

Pelifiiliksiä ja tiukkaakin tiukempia skaboja

Halki turnaukset ja kaikissa kaaviossa nähtiin sellaisia squashspektaakkeleja että heikompaa hirvittäisi. Pelaajille oli annettu mahdollisuus pelata alkusarjan pelejä paras kolmesta formaatilla normaalin paras viidestä sijaan, mutta kössikansa oli Myyrmäessä sen verran valveutunutta että koko turnauksessa pelattiin vain yksi BO3 ottelu! Tämäkin yksittäinen hairahdus saattoi olla allekirjoittaneen oma huonosta aamuvoinnista johtuen…

Ykköskaaviossa oli pelaajia aina Oulusta, Espoosta ja vaikka mistä saakka. Turnauksen ykkössijoitettu Matias Tuomi lähti kyntämään turnausta eteenpäin selvänä ykkössuosikkina ja kakkosuosikkina oli Mikkelin taistelija Aleksi Leskinen. Edellämainitut selvittivät tiensä finaaliin asti onnistuneesti, ja loppuottelussa Tuomi veti pitemmän korren lähestulkoon moitteettomalla suorituksella. 3-0 on selkeä lukema tulostaululla squashissa, ja onnittelut voittajalle hienosta turnaukseta! Matias kuittasi palkinnoksi 150€ s-ryhmän lahjakortin matkaansa. Onnittelut hänelle ja mulle 1. kaavion pelureille!

Kakkos ja kolmoskaaviossa kuhina oli aivan yhtä timanttista kuin ykkösessäkin. Matsit olivat huikeita ja monessa ottelussa väännettiin pitkää palloa aina viidenteen erään saakka.

Kakkoskaaviossa finaalin asti tiensä selvittivät Mikkelin nuoret toivot Juho Kallio sekä Aapo Teitti, joista jälkimmäinen vei ottelun puhtaalla 3-0 pelillä omiin nimiinsä.  MyyrSquashin Andy Nelson kuittasi itselleen tiukassa väännössä Sami Kenakkalaa vastaan pronssia. Onnittelut taas kerran voittajille (ja muillekkin!)

Kolmoskaaviossa oli vahvaa kotiedustusta sillä peräti kuusi pelaajaa kahdekasta edusti MyyrSquashia. Mahdollisuudet voittoon olivat silti fifty-fifty kun ESRC:n Alberto Somonoana repi itsensä finaaliin asti MyyrSquashin Ville Rantamaulan kanssa. Loppuotteluthrillein voitti viidennessä erässä tiukkaakin tiukemman väännön jälkee 12-10 pisteillä kuitenkin MyyrSquashin Ville täten pelastaen järjestävän seuran päivän! Onnittelut Villelle voitosta, Albertolle hopeasta ja MyyrSquashin Kim Kuuluvaiselle pronssista.

Kisahumua, kisahenkeä ja kisasaunaa!

Myyrmäen kössihalli ei ole prameimmasta päädystä mitä tulee kisapaikkoihin, mutta tätä olemme aina yrittäneet paikata luomalla hyvää kisahumua ja kisahenkeä meidän turnauksiin. Verbaalisen palautteen perusteella tässä onnistuttiin myös Wanda’s Openin kohdalla, sillä miltein kaikki pelaajat kiittelivät auliisti tapahtumasta. Kisahenkeä myös viesti se että päivän aikana tuomarointi oli helppoa ja poikkeuksellisesti hauskaa kun pelaajat olivat pelasivat todella siististi. Miltein veljellinen fiilis pelaajien kesken oli käsinkosketeltavaa ja tämä on aina hienoa kössiturnauksissa.

Turnauksen jälkeen kisahenkeä ylläpidettiin vielä kisasaunassa kisajuomisen kera! Osalla pelaajista kisahumua vietiin vielä illallisravinteelin puolelle, mun pieni taisteluosasto hyppäsi saunasta istumaan iltaa tapahtuman pääsponsorin tiloihin Wandasiin. Tuplalihalla nautitut burgerit antoivat kauan kaivattua palautusta matseista, ja henki jatkui hyvänä 😎

Näitä kisoja ei voisi järjestää näin hienona ilman hienoa pelaajia. MyyrSquash kiittääkin kaikkia tapahtumaan osallistuneita pelaajia! Hyvä työ ja hyvä myö! Jatketaan tällaisen kisahumun kumuloimista myös muihin kisoihin Suomessa! Seuraavat kisahumut sitten Espoo Openissa by ESRC ja sitten Helsingissä HRSC vuosijuhlassa?

Kiitos, anteeks ja ensi kertaan, ensi hetkeen!

-Luukas

Vastaa