You are currently viewing Squashin harrastaminen COVID-19 pandemian aikana

Squashin harrastaminen COVID-19 pandemian aikana

Päivitys: 13.11.2020: Lue uudet infot squashin harrastamisestä tästä postauksesta – “Onko Squash Korkean Riskin Laji? Ei välttämättä!”

Jokainen ei kiven alla asunut on varmasti kuullut, että tuolla ulkona liikkuu nyt yksi pöpö. Aihetta paniikkiin ei ole, mutta MyyrSquash noudattaa joitain viranomaisten suosittelemia varotoimia.

Tullut asiasta jo muutama kysymys, joten ajattelin vielä raapustella ihan ohjeistuksen kaikille.

Eli squashharjoitukset jatkuvat tältä erää normaalisti Myyrmäessä, vaikka eilisessä hallituksen tiedonannossa suositeltiin harrastustoiminnan välttämistä.

Neljä asiaa kuitenkin voisi nostaa esille tartunnan välttämiseksi:

  • Jos olet ollut kontaktissa (yli 15min) henkilön kanssa jolla on todettu tai epäillään vahvasti tartuntaa niin jää pois harjoituksista.
  • Jos olet saapumassa takaisin Suomeen ulkomailta niin pidä suositeltava vähintään viikon (mieluiten kaksi) kestävä vapaaehtoinen karanteeni. Viruksen itämisaika on keskimäärin viisi päivää, ja siinä vaiheessa pitäisi olla jo suhteellisen hyvin tiedossa mikäli sinulla on se. Kahdessa viikossa asia on jo pomminvarmaa.
  • Squash on herrasmieslaji, ja kättely on kuulunut peleihin jo aikoja, mutta nyt tavasta luovutaan välittömästi. Pieni nyökkäys vastustajalle riittää täysin hyvin ja kiittäminen.
  • Desinfioi kätesi hallille saapuessasi. Myyrmäen jäähallin ala-aulassa on käsidesi jota käytetään kentille mentäessä. Tämä on vaatimus.

Tavoite on, että pidetään seura terveenä ja normaali toiminta pystyssä niin pitkään kuin mahdollista.

Tätä uutista päivitetään kun uusia tietoja valuu julki. Seuraamme myös tiiviisti Vantaan Kaupungin infoa, sillä sieltä saattaa tulla lisätietoja hallin tilanteesta. Elämme kuitenkin heidän ehtojensa mukaisesti.

– Alpakkatohtori Raatikainen

ps. seuratkaa uutisia ja älkää varastoiko vessapaperia…

Vastaa